Wie wij zijn

Meijers is een onafhankelijke makelaar in verzekeringen voor zakelijke en particuliere relaties. We bemiddelen tussen verzekeraar en verzekerde, en geven advies over hoe onze klanten hun risico’s het beste afdekken. We bewegen ons hiermee op het snijvlak van zekerheid en kosten.
Zo kunnen onze klanten, ook internationaal, met een gerust hart zeker verder.

Van origine zijn we een familiebedrijf, opgericht in 1973. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 240 mensen en is de familie Meijers nog steeds actief betrokken.
Bij Meijers zijn we altijd bezig met klanten en voortdurend op zoek naar oplossingen om onze relaties zeker verder te brengen. We gaan tot het uiterste voor hen en houden ervan om nieuwe wegen te ontdekken. De stabiele en veilige basis voor deze dynamiek is onze sterke onderlinge band. De open sfeer geeft het vertrouwen dat nodig is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Meijers hebben we iets voor elkaar over.

Het begint bij jou

Bij Meijers geloven we dat werken alleen maar leuker wordt als je kan groeien. Als je lekker in je vel zit, kan je meer betekenen voor klanten en collega’s. We maken dan ook serieus werk van vitaliteit en talentontwikkeling.

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Succesverhaal

AM Top 100

Assurantie Magazine stelt jaarlijks de top 100 verzekeringsintermediairs samen. Wij zijn heel trots om op de 4e plaats van onafhankelijke intermediairs te staan! Omvang is geen doel op zich, maar deze positie stelt ons in staat om veel te betekenen voor onze klanten en medewerkers.


Meijers Assurantiën