Gastvrouw/gastheer Catering

Ben jij gastvrij en servicegericht? Stressbestendig en een doorzetter? Een geboren catering medewerker, maar werk je liever niet meer in de avond of het weekend? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Werklocatie: Amstelveen

Informatie

 • Almere, Hoofddorp, Haarlem, Alphen a/d rijn, Amsterdam, Amstelveen, Nederland

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je leeft de HACCP-regels nauwkeurig na en je bent in het bezit van een HACCP-certificaat of bereid deze te behalen
 • Je kunt werken met Outlook, Word en Excel
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
 • Een professioneel en gezellig team
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Afwisselende werkzaamheden

Jouw functie

Wanneer jij als Cateringmedewerker & Gastvrouw / heer bij Meijers aan de slag gaat, zorg jij, samen met je collega, voor de lunch voor ongeveer 150 collega’s en eventueel gasten. Tijdens deze werkzaamheden ben jij het visitekaartje van ons kantoor en doe jij er alles aan om onze collega’s en gasten tevreden te stellen. Bij deze functie hoort een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van betrokkenheid. Naast het professionaliseren van de catering ben je ook bezig met administratieve taken. Je verwerkt bestellingen en je beheert de voorraad.

Jouw kwaliteiten

Je hebt een hart voor gastvrijheid en lekker eten en drinken. Je bent representatief, collegiaal, flexibel, en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid en bent initiatiefrijk. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Jouw toekomst

Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou

Ben jij de Cateringmedewerker & Gastvrouw / heer die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter). Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Sjaariefa Dijker

Contactpersoon +31 20 504 2687 Stuur e-mail