Junior Professional in Verzekeringen

Verzekeringen saai? Niet bij Meijers! Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een baan waarin je commercieel, klantgericht en inhoudelijk bezig kunt zijn? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzekeringen en lijkt het jou leuk om in onderhandeling te gaan met verzekeraars? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assurantiemakelaardij adviseren wij MKB relaties maar ook grootzakelijke relaties op het gebied van verzekeringen. Op basis van risicoanalyses gaan onze professionals aan de slag om deze risico’s onder te brengen bij diverse nationale maar ook internationale verzekeraars.

Werklocatie: Amstelveen

Informatie

 • Almere, Hoofddorp, Haarlem, Alphen a/d rijn, Amsterdam, Amstelveen, Nederland

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Starter met ambitie in het verzekeringsvak
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Pro-actief, ondernemend, gepassioneerd en gedreven

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een kans om je te ontwikkelen tot een professional in verzekeringen
 • Mogelijkheid tot deelname aan het Young Potential programma
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Salaris tussen €2.300 – €2.700,- afhankelijk van jouw ervaring en expertise
 • Een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

Jouw functie

In deze rol start je als Junior Specialist en word je klaargestoomd voor een carrière binnen de verzekeringen. Je start op de afdeling Schadeverzekeringen en begint met een oriënterende fase. In deze fase leer Meijers kennen maar ook het verzekeringsvak. Na deze oriënterende fase krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in het gebied wat jou het meeste aanspreekt. Dat kan zijn als Schadebehandelaar, Specialist Schadeverzekeringen maar wellicht trekt de kant van Employee Benefits jou meer... dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Jouw kwaliteiten

Je staat in de startblokken van je carrière! Dat wil zeggen dat je een zelfstarter bent die graag wilt leren. Je hebt een hands-on mentaliteit, staat open voor ontwikkeling en bent gepassioneerd in alles wat je doet. Je neemt veel initiatieven. Verder ben je communicatief en sociaal sterk. Je ziet kansen en die pak je!

Jouw toekomst

Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een eerlijke kans, dus het begint bij jou!

Het begint bij jou

Ben jij de Junior Specialist Schadeverzekeringen die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter). Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Sjaariefa Dijker

Contactpersoon +31 20 504 2687 Stuur e-mail